Knjižno odobrenje
(1 pregleda) (1) gost
Idi na dnoStranica: 1
TEMA: Knjižno odobrenje
#2129
Dejan

Knjižno odobrenje pre 7 godina, 3 meseci  
Pozdrav svima, potrebna mi je mala pomoc oko izrade knjiznog odobreja, naime kupac je uzeo akumulator koji je zamenjen u garantnom roku. Od dobavljača sam dobio knjizno odobrenje za isti i novi račun za novi akumulator, s obzirom na to da je račun kupcu izdat prosle godine kako ja njemui izdajem knjizno odobrenje? (da je to u jednoj fiskalnoj godini ne bi mi bio problem ali ovako ne mogu da odradim jer program traži ili račun na osnovu koga je idata roba ili robu koja je izdata samo u onoj godini u kojoj radimo) nadam se da nisam bio previse ....

hvala
 
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
#2130
dp
Korisnik nije na mreži Kliknite ovde da biste videli profil ovog korisnika
lidder
Odg: Knjižno odobrenje pre 7 godina, 3 meseci Karma: 0
Dejane,

Kod odgovora na pitanje o povratu držite taster shift (dakle, odgovorite sa shift+D), te će sledće pitanje biti "Povrat prodaje iz prethodne godine?" gde, ako odgovorite potvrdno, dobijate izbor poslovnih godina te iste firme iz koje će Lidder onda koristiti robne kartice i eventualno dokmente faktura.

Pozdrav,

DP/ND
 
Ako tražite "knjigovodstveni program" ili "ERP program" i to za 15 ili 150 eura, razmislite ponovo: Da li je to pravo mesto za uštedu? Ako svoje poslovanje cenite tako malo, samo toliko možete i očekivati od njega.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
Idi na vrhStranica: 1
Moderatori: HelpDesk